12/3/09

AQUEST DISSABTE 14 DE MARÇ...CAPÍTOL FINAL

Després de 18 anys donant bon rotllet a les nits empordaneses aquest dissabte es tanca una etapa al Septimània d'Empuriabrava. Aquesta fantàstica aventura que hem compartit amb milers d'amics al llarg d'aquests anys arriba a un punt que volem que sigui seguit i no final. El Septi, gràcies a vosaltres, ha aconseguit una personalitat pròpia. Estem segurs que hem tingut la millor clientela que ens podíem merèixer i hem fet grans amics que no volem perdre per res del món. Per això aquest proper dissabte 14 de març ens agradaria compartir amb tots vosaltres aquest moment de canvi, recordar bons moments i viure una merescuda nit de festa.

Moltíssimes gràcies a tots i a totes de part de tot l'equip que ha protagonitzat alguna de les nits del Septi en aquests 18 anys.

Rafel Renart, Anna Tous, Marga Llandrich, Anna Cuevas, Alex, Tina Cuevas, Tous, Carles Pujol, Lourdes Reixach, Juli Ortega, Irene Vaquero, Pasquacio, Eva Quer, Juanca, Juandi, Marc Boher, Xavi Perxas, Ivan Boher, Xavi Xinxó, Eva Rodriguez, Estel Oliver, David Abuli, Mercè Bertran, Carles Casas, Pepe, Jose Talavera, David Arias, Gero, Ramon Bonal, Xicu Masdemont, Míriam Mach, Carles Britos, Fonso, Loren, Sandra Boher, Josep, Litus, Jordi Verdaguer, Cristina Mó, Bibiana, Raül Fayet, Albert Garriga, Edu Casellas, Txema, Oleguer, Pitu, Teti, Mat i Quim.

Ens veiem dissabte al SEPTI!

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Que gran que és el SEPTI!
Se us trobararà a faltar

Anònim ha dit...

Viti....però dissabte serem allà.. al peu del canó... ballant i liant-la com en els vells temps!!!!!Juanka tu ja saps el que has de fer!!!!! jejejjejej

Unknown ha dit...

jajajajaj
Juanka, prohibit posar WALKING ON SUNSHINE!!!!
:p

Anònim ha dit...

Hola soc la Teti, a tots els de la meva epoca del Septi..feliç Vida...sempra ....

un petonas de la Teti..

la millior xupitera del mont,
ja sabeu de que parlo eh!!!!!!!!

fins algun dia................

siau...

Anònim ha dit...

Grans nits al Septi, i gran final!!
Fins sempre!!

Perfil al Facebook de Septimania Empuriabrava

TRAMUNTANA TV

This div will be replaced
JUGUEM?